Πολιτική

Κουτσούμπας από Βόλο: Όλοι μαζί τα τελευταία χρόνια έγδαραν τον λαό με τους μνημονιακούς νόμους

Φωτογραφία: Intime

Κάλεσε σε αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ, επανεκλογή του κομμουνιστή βουλευτή, Βασίλη Μεταξά, στη Μαγνησία, σημειώνοντας ότι ο λαός της Μαγνησίας «δεν έχει να περιμένει τίποτα απολύτως από το 43% που έδωσε στη ΝΔ και από το 71% που έδωσε αθροιστικά σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Δεν χρειάζεται να το ξαναδώσει, γιατί αύριο θα το βρει απέναντί του».

Είπε ότι η δύναμη του ΚΚΕ θα κατατεθεί από την επόμενη μέρα στην αναζωογόνηση, στην αντεπίθεση του εργατικού-λαϊκού κινήματος και τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για τον λαό της περιοχής. Θα έχει ξημερώσει μια διαφορετική μέρα». Είπε ότι το ΚΚΕ θα είναι μαχητική, λαϊκή αντιπολίτευση «και τέτοια αντιπολίτευση δεν μπορεί να περιμένει ο λαός της Μαγνησίας ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, που θα συνεχίσουν να δίνουν συναίνεση στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, ούτε από τα λεγόμενα «μικρά κόμματα», κόμματα μιας χρήσης στην πραγματικότητα».

«Καμία ψήφος στο ΚΚΕ δεν πρέπει να πάει χαμένη στην αποχή, ούτε να σκορπίσει δεξιά κι αριστερά». «Το βήμα που κάναμε στις 21 Μαΐου μπορεί τώρα να γίνει άλμα. Με ΚΚΕ ακόμα πιο δυνατό, με δυνατό τον λαό και το κίνημά του, καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να νιώθει παντοδύναμη. Όσοι το τολμήσατε, κάντε το ξανά. Είδατε ότι δεν είστε μόνοι σας. Και όσοι το σκεφτήκατε και διστάσατε, έχετε άλλη μια ευκαιρία για να κάνετε τη σωστή επιλογή. Την επιλογή της δύναμης, του αγώνα και της ελπίδας για τον λαό» κατέληξε στην ομιλία του ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης
Πολιτική

Χρυσόγονος για δάνειο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Αν θεωρηθεί ότι είναι ιδιωτική χρηματοδότηση, το κόμμα απειλείται με πρόστιμο

Στη νομική πλευρά…
Πολιτική

Τα επτά νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας

Το θέμα που…
Πολιτική

Παρέμβαση Αντώνη Σαμαρά για την τροπολογία περί παράνομων μεταναστών

Ο πρώην πρωθυπουργός ζητά την απόσυρσή της – «Η χώρα μας, με αυτήν την τροπολογία, γίνεται, επί της ουσίας, φάρος προσέλκυσης λαθρομεταναστών…»

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *