Δικαστικά

Δολοφονία 32χρονου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 44χρονος Νορβηγός

Φωτογραφία: Intime

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος Νορβηγός που δολοφόνησε τον 32χρονο αστυνομικό μέσα σε μπυραρία, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το ertnews.gr, σε βάρος του έχει απαγγελθεί δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας (για τον τραυματισμό του κουμπάρου του αστυνομικού), όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Νωρίτερα, στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του 32χρονου αστυνομικού που δολοφονήθηκε από τον 44χρονο.

Τι είπε στην απολογία του
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στην απολογία του ενώπιον της 4η ανακριτριας ισχυρίστηκε ότι έχει κακοποιηθεί από το οικογενειακό του περιβάλλον όταν ήταν μικρός και ότι έπαιρνε φάρμακα λόγω ψυχασθένειας.

“Δεν θυμάμαι τι έγινε. Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω. Από τη μέρα που γεννήθηκα ζω έναν εφιάλτη. Έχω κακοποιηθεί από την πρώτη μέρα σεξουαλικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έχουν επιτεθεί πόλλοι για την εμφάνισή μου. Θυμάμαι μόνο τον πανικό που είχα και δέχθηκα κάποια χτυπήματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε. Το μαχαίρι το είχα για αυτοάμυνα“, φέρεται να υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Ο Νορβηγός ισχυρίστηκε, επίσης, ότι δε θυμόταν τι έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, ούτε πως ούτε και το γιατί επιτέθηκε με το μαχαίρι στον 32χρονο αστυνομικό και τον κουμπάρο του που είχαν βγει μαζί.

Δείτε επίσης
Δικαστικά

Ασπρόπυργος: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο Ρομά για την καταδίωξη με τον νεκρό αστυνομικό

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν σήμερα…
Δικαστικά

Πάτρα: Προθεσμία πήρε ο νοσηλευτής που κατηγορείται για βιασμό – “Καμία σχέση με την πραγματικότητα”

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε…
Δικαστικά

Ξάνθη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον αστυνομικό που παρέσυρε και σκότωσε την 19χρονη

Για ανθρωποκτονία από…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *