MARKET

SPTherapy: Ένα υπερσύγχρονο κέντρο Φυσιοθεραπείας στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Πλέον και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Σταυρούπολη

Το Φυσιοθεραπευτήριο SP Therapy, είναι ένας χώρος  θεραπείας στην Δυτική Θεσσαλονική, που μέσα από κλασικές τεχνικές Φυσιοθεραπέιας , αλλά και εναλλάκτικες θεραπείες, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση, στην πρόλυψη και στη θεραπεία μυοσκελετικών και όχι μόνο προβλημάτων και πάσης φύσης πόνων , χρόνιων και μή.

Το  «SP Therapy» που μέχρι πρότινος παρείχε τις υπηρεσίες του μόνο κατ’ οίκον, πλέον διαθέτει και δικό του χώρο, τον οποίο μπορεί κανείς να επισκεφτεί κατόπιν ραντεβού. Πρόκειται για ένα φυσιοθεραπευτήριο που δεν περιορίζεται στην κλασική Φυσιοθεραπεία αλλά διαθέτει μια  ευρεία γκάμα θεραπειών που εφαρμόζονται από μία εξειδικευμένη ομάδα θεραπευτών.

Φυσιοθεραπεία και μάλαξη

Στο «SP Therapy» θα βρείτε υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και μάλαξης που εφαρμόζονται από επαγγελματίες του χώρου, που είναι άρτια καταρτισμένοι και συνεχώς ενημερώνονται γύρω από τις θεραπείες που εφαρμόζουν και την εξέλιξη τους.

Η φυσιοθεραπεία αφορά όσους ενδιαφέρονται για αποκατάσταση σε νευρολογικά, μυοσκελετικά και αναπνευστικά προβλήματα ή χρόνιες παθήσεις, ενώ η μάλαξη μπορεί να είναι θεραπευτική ή και μυοχαλαρωτική.

Για πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις, στο «SP  Therapy» παρέχεται και η δυνατότητα μάλαξης σε εγκύους και ΑμΕΑ, από επαγγελματίες που γνωρίζουν πώς να καλύψουν τις εξατομικευμένες ανάγκες των ασθενών τους.

Φυσικά, ο χώρος του «SP  Therapy» διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές (ράμπα, ασανσέρ, εύκολο πάρκινγκ), ώστε να διευκολύνει την προσέγγιση ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο μπορείτε να απευθυνθείτε και για λεμφική ή αθλητική μάλαξη.

Εναλλακτικές θεραπείες

Το «SP Therapy» διαθέτει και εναλλακτικές θεραπείες, που έρχονται ως εξέλιξη της παραδοσιακής μεθόδου μάλαξης και εφαρμόζονται όπου θεωρούνται απαραίτητες.

Πρόκειται για θεραπείες με βεντούζες, ενώ οι δύο νέες αφίξεις αφορούν το βελονισμό και dry needling και το Pilates Physio clinical.

Το προσωπικό του «SP  Therapy» έχει λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση και εξειδίκευση, ώστε η ασφαλής και αποτελεσματική εφαρμογή όλων των θεραπειών να θεωρείται δεδομένη.

Θεραπεία και χαλάρωση

Είτε για θεραπεία είτε για χαλάρωση το «SP  Therapy» αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή, καθώς το προσωπικό, ο εξοπλισμός και ο καθαρός χώρος διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται.

Όπως λένε και οι άνθρωποι του «SP Therapy»: ο δρόμος για την αποκατάσταση σας, την ευεξία σας και μια πιο χαρούμενη ζωή χωρίς πόνο είναι μια θεραπέια μακρία.

Tip: Οι έμπειροι θεραπευτές του «SP Therapy» μπορούν να σας καθοδηγήσουν ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς είναι εκείνο που δυσκολεύει το σώμα σας. Εμπιστευτείτε τους το πρόβλημα σας κι εκείνοι θα βρουν τη μέθοδο που θα σας ανακουφίσει.

Διεύθυνση: Λαγκαδά 301, Σταυρούπολη , Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 676341

Email: info@sptherapy.gr

Website: sptherapy.gr  

Aκολουθήστε το SP THERAPY στα social media.

Facebook | TikTok | Instagram

Δείτε επίσης
MARKET

Το Κτήμα μια καφετέρια με θέα ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη!

Αποτελεί «κόσμημα» για…
MARKET

Versus Beach Bar: Ο πιο "HOT" καλοκαιρινός προορισμός βρίσκεται στην Ασπροβάλτα!

Το καλοκαίρι έφτασε…
MARKET

Θάσος: Μαγευτικές Διακοπές στην Πανσιόν Μαϊστράλι

Ζήστε τη μαγεία…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *