ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Βοιωτία: Βρέθηκαν DNA και αποτυπώματα του 17χρονου στην σκανδάλη του όπλου του αστυνομικού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της καταδίωξης στην περιοχή Λεοντάρι στην Βοιωτία και στον θάνατο του 17χρονου από αστυνομικά πυρά.

Το Live News αποκάλυψε τα ευρήματα από την καταδίωξη στη Βοιωτία και αυτά αφορούν το όπλο του αστυνομικού. Συγκεκριμένα, η έκθεση των εγκληματολογικών εργαστηρίων αναφέρει πως στο όπλο του αστυνομικού εντοπίστηκαν γενετικό υλικό και αποτυπώματα του 17χρονου Χρήστου.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο αστυνομικός είχε ισχυριστεί ότι όταν άνοιξε την πόρτα του οχήματος που επέβαινε ο 17χρονος, ο νεαρός επιχείρησε να του πάρει το όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε, οδηγώντας στον θάνατο του 17χρονου.

«Σε εκείνο το χρονικό σημείο που το σώμα του κινούμενο πλησίασε το δεξί μου χέρι, εκείνος πιθανότατα από φόβο, λόγω του ότι το όπλο ήταν πολύ κοντά του, έκανε τη μοιραία κίνηση με το εξωτερικό της παλάμης του, και φέρνοντας το χέρι του μπροστά στην κάνη, απώθησε με βίαιο τρόπο το όπλο μου με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει, γιατί αυτή η βίαιη κίνηση του προκάλεσε την ενεργοποίηση της σκανδάλης χωρίς εγώ ποτέ να την πατήσω», είχε αναφέρει ο αστυνομικός στην απολογία του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πόρισμα, τα αποτυπώματα του 17χρονου εντοπίστηκαν και στην σκανδάλη του όπλου του αστυνομικού.

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός αστυνομικός - Μαχαιρώθηκε σε μπαρ από Νορβηγό

Νέα τραγωδία με…
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Καταδίωξη με νεκρό αστυνομικό: Ρομά 18 χρονών ο δράστης που έκλεψε το αυτοκίνητο

Ένας Ρομά μόλις…
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Θεσσαλονίκη: Τους απείλησε με κατσαβίδι για να κλέψει αλλά τον τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω μέσα στην οικοδομή τους

Στην αυτόφωρη σύλληψη…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *