ΔιάφοραΘεσσαλονίκη

Εργασίες διαγράμμισης σήμερα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Νέα Ποτίδαια έως τον κυκλικό κόμβο Κασσάνδρας.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τον αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο κατά τα διευρυμένα Σαββατοκύριακα, οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 καθώς και την Τρίτη 5, την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022.

ADVERTISING

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 οι εργασίες διαγράμμισης θα πραγματοποιηθούν στους παράπλευρους δρόμους της κεντρικής αρτηρίας, μεταξύ του κόμβου Σχολαρίου και του κόμβου Καλλικράτειας.

Επίσης, από την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 και για ολόκληρη την προσεχή εβδομάδα, θα γίνουν έκτακτες εργασίες επισκευής των κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων σε επιλεγμένες μεμονωμένες θέσεις.

Οι εργασίες θα εκτελούνται κατά τις ώρες 07.00- 19.00 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα αποκλείεται μία λωρίδα κυκλοφορίας τη φορά, σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Πηγή: thestival.gr

Δείτε επίσης
Διάφορα

Κοινωνικός Τουρισμός: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα – Δείτε αν είστε δικαιούχοι

Ανακοινώθηκαν αργά χθες…
Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισε ο οικισμός Κυψέλη στα Πυλαιώτικα (φωτο)

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε…
Θεσσαλονίκη

Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Αρχικά αίθριος αναμένεται να είναι…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *