ΑστυνομικάΕλλάδα

Έστησαν ενέδρα σε περιπολικό σε καταυλισμό στο Κορωπί

Δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους αστυνομικούς.

Ενέδρα σε περιπολικό έστησαν περίπου 25 άτομα σε καταυλισμό Ρομά στο Κορωπί. Το περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης, λίγη ώρα αφού το περιπολικό μπήκε μέσα στον καταυλισμό.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αστυνομικών ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 32χρονος άνδρας προσέγγισε τους αστυνομικούς. Υποστήριξε ότι κατά τη διέλευση τους με υπηρεσιακό όχημα χτύπησαν ένα σκυλί και τους ζήτησε να πάνε μέχρι τον καταυλισμό για να δουν τι έχει συμβεί.

Φτάνοντας στα όρια του καταυλισμού, ένα Smart μαύρου και γκρι χρώματος μπήκε μπροστά και έκλεισε στο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και το εγκλώβισε.

Τότε περίπου 20-25 άτομα έκαναν επίθεση στο περιπολικό με πέτρες και μπουκάλια. Χτυπούσαν παράλληλα με γροθιές και κλοτσιές ττα τζάμια και τις πόρτες. Οι αστυνομικοί έφυγαν άμεσα από το σημείο ζητώντας παράλληλα ενισχύσεις. Παρά τις σοβαρές ζημιές στο όχημα οι δύο αστυνομικοί δεν τραυματίστηκαν.

Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες των δύο οχημάτων που εγκλώβισαν το περιπολικό. Ήταν δύο Ρομά ηλικίας 32 και 23 ετών αντίστοιχα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για «παράνομη κατακράτηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία».

Δείτε επίσης
Ελλάδα

Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα: Μετά από άσκηση χαμηλού ύψους η πτώση - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

Στο επίκεντρο ενός…
Αστυνομικά

Θεσσαλονίκη: Νεκρός αστυνομικός - Μαχαιρώθηκε σε μπαρ από Νορβηγό

Νέα τραγωδία με…
Αστυνομικά

Καταδίωξη με νεκρό αστυνομικό: Ρομά 18 χρονών ο δράστης που έκλεψε το αυτοκίνητο

Ένας Ρομά μόλις…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *