ΑστυνομικάΕλλάδα

Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο βρίσκεται πλέον η μικρή Λυδία (VIDEO)

Έφτασε το απόγευμα της Τρίτης με τη γιαγιά της.

Στην Αλόννησο έφτασε και βρίσκεται πλέον, από το απόγευμα της Τρίτης, η μικρή Λυδία με τη γιαγιά της και μητέρα της άτυχης Καρολάιν. Λίγες ώρες πριν η εισαγγελέας έδωσε την επιμέλεια στην οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Η κ. Σουζάνα έφτασε στο νησί κρατώντας στην αγκαλιά της την μόλις ενός έτους Λυδία. Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά την άφιξη τους πήγαν απευθείας στο σπίτι της οικογένειας Κράουτς.

Η φίλη της οικογένειας κ. Χαρίκλεια Θεοδώρου δήλωσε “Η απόφαση για την μικρή Λυδία είναι προσωρινή. Ας περιμένουμε και την οριστική. Δεν θα πρέπει το σπίτι της Σουζάνας να γίνει φυλακή για την μικρή Λυδία. Δηλαδή, εάν πολιορκείται καθημερινά το σπίτι από τηλεοράσεις και ρεπόρτερ και δεν μπορεί η Σουζάνα να βγάλει το παιδί μια βόλτα να αρχίσει να αναπνέει και να προσαρμόζεται στο περιβάλλον θα είναι λυπηρό”.

Όταν μαθεύτηκε ότι στην Αλόννησο βρίσκεται πλέον η μικρή Λυδία ήταν άμεση η κινητοποίηση ολόκληρου του νησιού και των κατοίκων που είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να προσφέρουν τα πάντα στη Λυδία και στη γιαγιά της.

Δείτε επίσης
Ελλάδα

Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα: Μετά από άσκηση χαμηλού ύψους η πτώση - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

Στο επίκεντρο ενός…
Αστυνομικά

Θεσσαλονίκη: Νεκρός αστυνομικός - Μαχαιρώθηκε σε μπαρ από Νορβηγό

Νέα τραγωδία με…
Αστυνομικά

Καταδίωξη με νεκρό αστυνομικό: Ρομά 18 χρονών ο δράστης που έκλεψε το αυτοκίνητο

Ένας Ρομά μόλις…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *