Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Η τιμή για το σπίτι που αγόρασε στη Θεσσαλονίκη

Η νεαρή επιχειρηματίας/μοντέλο Ιωάννα Τούνη μετά από έναν χρόνο μετακομίσεων ετοιμάζεται αυτή τη φορά να πάει σε δικό της σπίτι. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες μέρες μέσα από το Instagram της. 

Ένα σπίτι, που όπως είπε, έψαχνε πολύ καιρό και επιτέλους βρήκε και “καπάρωσε”. Μάλιστα ζήτησε από τους followers της να ψηφίσουν αν θέλουν να δουν σε βίντεο το πριν και το μετά του σπιτιού που αγόρασε καθώς πρόκειται να ακαινιστεί ριζικά! Χωρίς όμως να δείξει τίποτα.

Το ρεπορτάζ οδήγησε στο νέο σπίτι της Ιωάννας Τούνη που είναι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Σε περιζήτητο σημείο, δυο βήματα από την Αγία Σοφία και με θέα!

Η τοποθεσία και η αξία του ακινήτου είναι 500.000 Ευρώ, για 170 τμ. με 4 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 wc και μοναδικές λεπτομέρειες νεοκλασσικής διακόσμησης στο εσωτερικό του. Η Ιωάννα, δεν το αγόρασε όμως ολόκληρο.

Αγόρασε το μισό, από γνωστή εταιρεία που αναλαμβάνει τέτοιου είδους ακίνητα και χωρίζει πολύ μεγάλα διαμερίσματα του κέντρου της πόλης σε 2 λειτουργικά νέα και ανακαινισμένα τμήματα.

Η μετακόμιση αναμένεται να γίνει περίπου στα τέλη του καλοκαιριού με αρχές Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης
Lifestyle

Χρήστος Κούτρας: Δέχτηκα απειλές από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – Μου έγραφε, “θα σε ισοπεδώσω”

Για το επίμαχο…
Lifestyle

Έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Χρονοπούλου

Έφυγε από τη…
Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μη κρατούσα το παιδί μου, έπαθα σοκ

Τα όσα πέρασε…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *