ΑστυνομικάΕλλάδα

Πέλλα: Καταγγελία μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή

Μια μαθήτρια γυμνασίου στην Πέλλα έκανε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από το γυμναστή της. Οι γονείς κατήγγειλαν αμέσως το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν στα τελευταία 10 λεπτά στο μάθημα της γυμναστικής. Ο 55χρονος καθηγητής άφησε ελεύθερα τα παιδιά στην αυλή του γυμνασίου της Πέλλας. Η 14χρονη μαθήτρια μιλούσε στο κινητό και όταν είδε τον καθηγητή να πλησιάζει και έκρυψε τη συσκευή κάτω από τα πόδια της για να μην τιμωρηθεί.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της μαθήτριας ο καθηγητής φέρεται να έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της. Το παιδί άρχισε να τρέμει και να κλαίει μπροστά στις αποσβολωμένες συμμαθήτριές της και ο καθηγητής απομακρύνθηκε.

Η μητέρα της 14χρονης ενημερώθηκε για το περιστατικό λίγες ώρες αργότερα από τις φίλες της κόρης της. Σοκαρισμένη ενημέρωσε τον διευθυντή του γυμνασίου ο οποίος, όπως η ίδια υποστηρίζει, της είπε ότι μεγαλοποιεί το γεγονός. Την ίδια μέρα κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό στις αρχές και η εισαγγελία ζήτησε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Η μαθήτρια και οι φίλες της έχουν δώσει ήδη κατάθεση. Ωστόσο, ο καθηγητής δεν έχει απομακρυνθεί από τη θέση του.

Δείτε επίσης
Ελλάδα

Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα: Μετά από άσκηση χαμηλού ύψους η πτώση - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

Στο επίκεντρο ενός…
Αστυνομικά

Θεσσαλονίκη: Νεκρός αστυνομικός - Μαχαιρώθηκε σε μπαρ από Νορβηγό

Νέα τραγωδία με…
Αστυνομικά

Καταδίωξη με νεκρό αστυνομικό: Ρομά 18 χρονών ο δράστης που έκλεψε το αυτοκίνητο

Ένας Ρομά μόλις…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *