ΑστυνομικάΕλλάδαΚοινωνία

Επίθεση με τσεκούρι: Νοσηλεύονται βαριά δύο- Έχασε το μάτι της η μια τραυματίας

Βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις για τους δύο τραυματίες μετά την επίθεση με τσεκούρι με την μια να καταλήγει να χάσει το μάτι της.

Μετά την επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης, δυο είναι οι βαριά τραυματισμένοι και νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου. Ο 56χρονος υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση ενώ η 67χρονη έχει χάσει το ένα μάτι της και φέρει πολλά κατάγματα στο κρανίο.

Μετά την επίθεση με τσεκούρι, ο διευθυντής της ΜΕΘ Νίκος Καπραβέλος, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι βαρύτατα οι δύο ασθενείς, φέρουν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Προσπαθούμε να κερδίσουμε τη ζωή. Είναι κρίσιμα τα 24ωρα. Κάναμε απεγνωσμένες προσπάθειες, όλη νύχτα, με νευροχειρουργική παρέμβαση για τον 56χρονο. Δυστυχώς κι η άλλη γυναίκα έχει βλάβες στον εγκέφαλο. Εκεί που λέγαμε ότι διαφεύγει τον κίνδυνο. Είναι σε εξέλιξη οι βλάβες, το παρακολουθούμε. Η 67χρονη γυναίκα έχει χάσει το ένα μάτι της και φέρει πολλά κατάγματα στο κρανίο. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο» υπογράμμισε.

Πρόσθεσε: «Δίνουμε αγώνα να περιορίσουμε τις βλάβες στον εγκέφαλο. Είναι βαρύτατες κακώσεις παλεύουμε να γλιτώσουμε ζωές και να αποφύγουμε αναπηρίες. Οι δύο ασθενείς είναι διασωληνωμένοι και δίνουμε μάχη να αποτρέψουμε τις δευτερογενείς βλάβες στον εγκέφαλο» κατέληξε ο κ. Καπραβέλος.

Δείτε επίσης
Ελλάδα

Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα: Μετά από άσκηση χαμηλού ύψους η πτώση - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

Στο επίκεντρο ενός…
Αστυνομικά

Θεσσαλονίκη: Νεκρός αστυνομικός - Μαχαιρώθηκε σε μπαρ από Νορβηγό

Νέα τραγωδία με…
Αστυνομικά

Καταδίωξη με νεκρό αστυνομικό: Ρομά 18 χρονών ο δράστης που έκλεψε το αυτοκίνητο

Ένας Ρομά μόλις…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *