Lifestyle

Χάσε βάρος και αυτό το καλοκαίρι με 5 απλά βήματα

Χάσε βάρος και αυτό το καλοκαίρι με 5 απλά βήματα

Χάσε το περιττό βάρος αυτό το καλοκαίρι με 5 απλές συμβουλές που αν τις ακολουθήσεις, η βουτιά στην παραλία θα γίνει η καθημερινή σου απόλαυση.

Κατα την καλοκαιρινή περίοδο η αίσθηση πείνας, λόγο πολλών παραγόντων, όπως π.χ. της αυξημένης θερμοκρασίας, μειώνεται.  Υπάρχουν μερικές διατροφικές συνήθειες που μπορούν να βοηθήσουν να επιτύχετε το ιδανικό σωματικό βάρος και το καλοκαίρι.

  1. Ενυδάτωση: Κανόνας για την απώλεια βάρους. Εκτός από το νερό, μπορείς να επιλέξεις φρούτα και λαχανικά που είναι πλούσια σε νερό, όπως το καρπούζι, το αγγούρι και τα πράσινα λαχανικά.
  2. Περισσότερα λαχανικά: Εάν συμπεριλάβεις περισσότερα λαχανικά στην καθημερινή σου διατροφή, θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις ένα υγιές βάρος.
  3. Μην παραλείπεις γεύμα:  Ρύθμισε τα γεύματα σου και να μην αφήνεις πολλές ώρες τον οργανισμό σου χωρίς καύσιμα. Αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις ενεργοποιημένο μεταβολισμό, με αποτελέσματα να μην πάρεις βάρος.
  4.  Περισσότερα προβιοτικά προιόντα: Βεβαιώσου ότι έχεις συμπεριλάβει πολλά προβιοτικά στη διατροφή σου για να διατηρήσεις το πεπτικό σου σύστημα υγιές.
  5. Έξυπνες επιλογές: Είναι σημαντικό να μην συμπεριλάβεις στην καθημερινότητα τρόφιμα με πολλά κορεσμένα και λιπαρά οξέα, όπως είναι τα τηγανητά. Όχι στις υπερβολές. Η σωστή ισορροπία είναι η λύση για ένα υγιές σώμα.

https://dropmedia.gr/lifestyle/37553/masterchef-5-n%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%ba%cf%8d%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ad%cf%82/

Δείτε επίσης
Lifestyle

Χρήστος Κούτρας: Δέχτηκα απειλές από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – Μου έγραφε, “θα σε ισοπεδώσω”

Για το επίμαχο…
Lifestyle

Έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Χρονοπούλου

Έφυγε από τη…
Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μη κρατούσα το παιδί μου, έπαθα σοκ

Τα όσα πέρασε…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *