Αθλητικά

Εθνική Μπάσκετ: Μετράει τις δυνάμεις της κόντρα στις ΗΠΑ

Φωτογραφία: Intime

Λίγες μέρες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, η Εθνική Ανδρών θα μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στις ΗΠΑ, σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί σήμερα (18/8, 19.00) στο Άμπου Ντάμπι.

Αυτό θα είναι το πέμπτο φιλικό προετοιμασίας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με απολογισμό μέχρι στιγμής δύο νίκες κόντρα σε Σλοβενία και μία ήττα από Σερβία και Ιταλία αντίστοιχα στο Τουρνουά Ακρόπολις.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Στιβ Κερ μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα φιλικά που έχει δώσει κόντρα σε Πουέρτο Ρίκο, Σλοβενία και Ισπανία.

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει στη διάθεσή του και τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος αρχικά δεν ακολούθησε την αποστολή για να παραμείνει δίπλα στη γυναίκα του που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται οι εξής 14 παίκτες: Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Τόμας Ουόκαπ, Γιώργος Τσαλμπούρης και Μανώλης Χατζηδάκης.

Στον αντίποδα, για την Team USA ο Στιβ Κερ έχει μαζί του τους: Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ, Πάολο Μπανκέρο, Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, Άντονι Έντουαρντς, Τζέιλεν Μπράνσον, Μικάελ Μπρίτζες, Όστιν Ριβς, Μπράντον Ίνγκραμ, Τζος Χαρτ, Μπόμπι Πόρτις, Κάμερον Τζόνσον, Ουόκερ Κέσλερ.

Πηγή: metrosport.gr

Δείτε επίσης
Αθλητικά

Επίσημο: Κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες της Super League για δύο μήνες

Νέο πακέτο μέτρων…
Αθλητικά

Άρης: Πρώτο “στραβοπάτημα” στο “Βικελίδης”, έχασε βαθμούς από τη νεοφώτιστη Κηφισιά

Το καλό πρώτο…
Αθλητικά

“Αυτοκτόνησε” στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ, έχασε το “διπλό” στο τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Με «ήρωα» της…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *