Αθλητικά

Άρης: Πρώτο “στραβοπάτημα” στο “Βικελίδης”, έχασε βαθμούς από τη νεοφώτιστη Κηφισιά

Φωτογραφία: Intime

Το καλό πρώτο ημίχρονο και το νέο γκολ του Λορέν Μορόν δεν αρκούσε στον Άρη για να πανηγυρίσει το τρίτο τρίποντό του στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την πρώτη απώλεια βαθμών στην έδρα του.

Η αξιόμαχη Κηφισιά βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον Οζέγκοβιτς και έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι της και όπως και στο «Γ. Καραϊσκάκης» έμεινε από δυνάμεις και μεσοεπιθετικές λύσεις με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς νίκη για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερο το παιχνίδι, ήταν επιθετικός με τον Σουλεϊμάνοφ να ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών του. Από ασίστ του Ρώσου εξτρέμ σημειώθηκε και το γκολ του Μορόν στο 23ο λεπτό με τον Ισπανό να πλασάρει ιδανικά με τη μία την μπάλα νικώντας τον πολύ καλό Αναγνωστόπουλο. Η Κηφισιά μέχρι και το 40ο λεπτό δεν πατούσε καλά στο γήπεδο, όμως κάπου εκεί πήρε τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να φανεί απειλητική.

Η εικόνα αυτή δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πολύ ανώτεροι, με τον Άρη να μένει και πάλι από δυνάμεις. Αποτέλεσμα αυτού είναι η Αθηναϊκή ομάδα να προειδοποιήσει με τον Οζέγκοβιτς με τον Σέρβο επιθετικό στο 75ο να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Μασούρα.

Το παιχνίδι στο τελευταίο του τέταρτο απέκτησε άγρια ομορφιά με τους Κίτρινους να βγαίνουν μαζικά στην επίθεση για να ψάξουν γκολ νίκης, τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν χώρους που δεν εκμεταλλεύτηκαν και τον Κάρλσον στο 90+6′ να σπαταλά μοναδική ευκαιρία για να πετύχει γκολ νίκης, στέλνοντας από πλεονεκτική θέση την μπάλα άουτ.

Το τελικό 1-1 εν μέσω αποδοκιμασιών, έφερε τον Άρη στους 8 βαθμούς και εκτός εξάδας, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν τους 6.

Oι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο (83′ Μοντόγια), Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Βερστράτε (83′ Σαμόρα), Πάρντο (67′ Χριστοδουλόπουλος), Σουλεϊμάνοφ (67′ Κάρλσον), Μενέντεζ (68′ Ντουκουρέ), Μορόν.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μποτία (84′ Κωνσταντακόπουλος), Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Οζέγκοβιτς (84′ Γκόμπελιτς), Παπασάββας (68′ Πέιος), Ίλιεφ (62′ Μπιφούμα), Τεττέη, Μασούρας, Αντερέγκεν (62′ Μπρισιούμα).

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

Πηγή: sdna.gr

Δείτε επίσης
Αθλητικά

Επίσημο: Κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες της Super League για δύο μήνες

Νέο πακέτο μέτρων…
Αθλητικά

“Αυτοκτόνησε” στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ, έχασε το “διπλό” στο τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Με «ήρωα» της…
Αθλητικά

Η απονομή το χρυσού μεταλλίου στον μυθικό Μίλτο Τεντόγλου

Απονεμήθηκε πριν από…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *