ΑστυνομικάΕλλάδα

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ενοχή των κατηγορούμενων ζήτησε η Εισαγγελέας

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη.

Συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη και την ενοχή των κατηγορούμενων ζήτησε η Εισαγγελέας. Είναι η ίδια ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα. Δηλαδή ζητά την ενοχή των οκτώ κατηγορούμενων σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Σήμερα κατέθεσε η υπεύθυνη της Εστίας στη Γαλακτοκομική Σχολή. Όπως δήλωσε τις ώρες που εκείνη ήταν στη Σχολή δεν είχε καταλάβει κανένα από τα περιστατικά που έχουν αποκαλυφθεί. Παράλληλα κατέθεσε ότι ούτε οι φύλακες είχαν καταγράψει κάτι στο σχετικό βιβλίο του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έμαθαν τα πρώτα περιστατικά βίας σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ζήτησαν από ένα από τα παιδιά να καταθέσει τα όσα γνώριζε. Κάτι που δεν έγινε γι αυτό και δεν προχώρησαν σε περαιτέρω ενέργειες.

“Μιλήσαμε με τη μητέρα του Βαγγέλη και μας είπε ότι της είχε πει ο Βαγγέλης πως όλα ήταν καλά και ότι συνέβαινε ήταν μεταξύ φίλων” ανέφερε η υπεύθυνη της Εστίας. Ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτοί πρότειναν να αλλάξει ο Βαγγέλης δωμάτιο τονίζοντας πως δεν μπορούσαν να πουν πολλά λόγω προσωπικών δεδομένων γιατί ο Βαγγέλης ήταν ενήλικας.

Η δίκη συνεχίζεται αύριο με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης. 

Δείτε επίσης
Ελλάδα

Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα: Μετά από άσκηση χαμηλού ύψους η πτώση - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

Στο επίκεντρο ενός…
Αστυνομικά

Θεσσαλονίκη: Νεκρός αστυνομικός - Μαχαιρώθηκε σε μπαρ από Νορβηγό

Νέα τραγωδία με…
Αστυνομικά

Καταδίωξη με νεκρό αστυνομικό: Ρομά 18 χρονών ο δράστης που έκλεψε το αυτοκίνητο

Ένας Ρομά μόλις…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *