Διεθνή

Γάζα: 45 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στον καταυλισμό Τζαμπαλίγια

Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε κτίριο κατοικιών στον πυκνοκατοικημένο προσφυγικό καταυλισμό Τζαμπαλίγια στη βόρεια Γάζα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 45 άτομα και τραυματίζοντας δεκάδες άλλα.

Ο βομβαρδισμός που σημειώθηκε αργά το απόγευμα έπληξε το κέντρο του καταυλισμού Τζαμπάλια, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Εγιάντ Μποζούμ.

Το κτίριο ήταν γεμάτο με δεκάδες ανθρώπους, ορισμένοι από τους οποίους διέφυγαν από προηγούμενες επιθέσεις την ώρα της αεροπορικής επιδρομής, πρόσθεσε.

Ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανό να αυξηθεί, καθώς οι εργαζόμενοι στην πολιτική προστασία εξακολουθούν να ανασύρουν πτώματα από τα ερείπια και να μετρούν τους νεκρούς.

Ibrahim Nofal via REUTERS

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός των επιθέσεων που έχουν εξαπολύσει από το Σάββατο οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις στην πολιορκούμενη Λωρίδα της Γάζας ανέρχεται σε 1.537 νεκρούς και 6.612 τραυματίες, ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα. Στη σχετική ενημέρωση, υπογραμμίζεται ότι μεταξύ των νεκρών είναι 500 παιδιά και 276 γυναίκες.

Δείτε επίσης
Διεθνή

“Η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση” επαναλαμβάνει ο Ερντογάν

«Έχω πει επανειλημμένα…
Διεθνή

Μάζης: Η Δύση αλώνεται από αραβικό χρήμα υπέρ Ισλάμ… η Τουρκία (vid.)

O γνωστός καθηγητής…
Διεθνή

Απάντηση Μαξίμου σε Σούνακ: Ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε

Άμεση ήταν η…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *