Αυτοδιοίκητές Εκλογές

Δημήτρης Ασλανίδης: Να αναστήσουμε τον δήμο Παύλου Μελά και να δώσουμε την ελπίδα ότι η Αλλαγή είναι κάτι το εφικτό

Στον δήμο Παύλου Μελά πνέει αέρας Αλλαγής, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά και επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή στον Δήμο Παύλου Μελά»,  Δημήτρης Ασλανίδης, σε συνέντευξή του στο Open και την δημοσιογράφο, Μίνα Καραμήτρου.

Ο Δημήτρης Ασλανίδης έκοψε πρώτος το νήμα στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου συγκεντρώνοντας ποσοστό 31,72%.

Ο κ. Ασλανίδης έκανε λόγο για ένα παραμελημένο δήμο τονίζοντας ότι «υπάρχει απογοήτευση» στους δημότες. «Εκείνο που θέλουμε να φέρουμε είναι η αναζωογόνηση. Να αναστήσουμε τον δήμο και να δώσουμε την ελπίδα ότι η Αλλαγή, όπως ονομάζουμε την παράταξή μας, είναι κάτι το εφικτό, το πραγματικό. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε. Θέλει πολύ πάθος, θέλει εργατικότητα, χρειάζεται επιστημοσύνη και τεχνοκράτες συνεργάτες δίπλα για να μπορέσουμε με  προσέλκυση κονδυλίων, ευρωπαϊκών πόρων, προγραμμάτων και πολύ δουλειά να δημιουργήσουμε τις βάσεις και στα μεγάλα έργα υποδομής, τα οποία καθυστερούν, όπως για παράδειγμα το μητροπολιτικό πάρκο στα δυτικά της Θεσσαλονίκης που για χρόνια κωλυσιεργεί αλλά και στα έργα της καθημερινότητας στη καθαριότητα, στο περιβάλλον, στο πράσινο», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά.

Όπως τόνισε ο κ. Ασλανίδης «το ελπιδοφόρο είναι ότι νέοι άνθρωποι μας πλαισιώνουν και μας στηρίζουν».

Ερωτηθείς για τα αιτήματα των δημοτών ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή στον Δήμο Παύλου Μελά», σημείωσε πως «μας ζητούν να μην τους ξεχάσουμε μετά τις εκλογές, να είμαστε δίπλα τους στα προβλήματα της καθημερινότητας. Να αντικαταστήσουμε με led τους λαμπτήρες φωτισμού, να μην έχουν συσκοτισμένες τις γειτονιές τους, να νιώθουν ασφάλεια, να περπατάνε σε καθαρούς δρόμους, όχι σε χιλιομπαλωμένους δρόμους, σωστή πεζοδρόμηση, προσβασιμότητα και τα άτομα με Αναπηρία να μπορούν να ζουν σε ένα δήμο που είναι ευχάριστος για αυτούς».

Δείτε επίσης
Αυτοδιοίκητές Εκλογές

Δήμος Παύλου Μελά: Πρώτος με 31,72% ο Δημήτρης Ασλανίδης

Σε θρίλερ για…
Αυτοδιοίκητές Εκλογές

Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2023: Πού ψηφίζω και πόσους σταυρούς βάζω

Αντίστροφη μέτρηση μέχρι…
Αυτοδιοίκητές Εκλογές

Τζιτζικώστας: Δεν υπάρχουν σιγουράκια – Η κάλπη είναι άδεια

O υποψήφιος περιφερειάρχης…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *