Πολιτική

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κατέθεσε επίκαιρες ερωτήσεις για τις πυρκαγιές και την προστασία της πρώτης κατοικίας

Φωτογραφία: Intime

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατέθεσε τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου, δύο επίκαιρες ερωτήσεις με την πρώτη να αφορά τις «πυρκαγιές, τον ρόλο της πολιτικής προστασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου» και τη δεύτερη τους «υπερχρεωμένους πολίτες, τις ευάλωτες ομάδες, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την προστασία της πρώτης κατοικίας».

«Σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου θα συζητηθεί η επίκαιρη ερώτηση που κατατέθηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Η επίκαιρη ερώτηση προς το υπουργείο Ανάπτυξης δεν συζητήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί την Τετάρτη 19-7-2023, κατόπιν δήλωσης του υπουργού Ανάπτυξης ότι είναι αναρμόδιος. Η επίκαιρη ερώτηση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας για τους υπερχρεωμένους πολίτες, τις ευάλωτες ομάδες, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την προστασία της πρώτης κατοικίας έχει ήδη κατατεθεί εκ νέου, στο υπουργείο Οικονομικών», τονίζει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της Πλεύσης Ελευθερίας.

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης
Πολιτική

Χρυσόγονος για δάνειο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Αν θεωρηθεί ότι είναι ιδιωτική χρηματοδότηση, το κόμμα απειλείται με πρόστιμο

Στη νομική πλευρά…
Πολιτική

Τα επτά νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας

Το θέμα που…
Πολιτική

Παρέμβαση Αντώνη Σαμαρά για την τροπολογία περί παράνομων μεταναστών

Ο πρώην πρωθυπουργός ζητά την απόσυρσή της – «Η χώρα μας, με αυτήν την τροπολογία, γίνεται, επί της ουσίας, φάρος προσέλκυσης λαθρομεταναστών…»

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *