ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια Ευρώπη πιο πολιτική και πιο κοινωνική, με κοινά και από κοινού προστατευόμενα σύνορα

Την ανάγκη “για μια Ευρώπη πιο πολιτική και πιο κοινωνική, με κοινά και από κοινού προστατευόμενα σύνορα”, τονίζει στο μήνυμά του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του αναφέρει:

Τιμούμε σήμερα την Ημέρα της Ευρώπης.

Βιώνουμε το όραμα του Ρομπέρ Σουμάν για μια Ευρώπη Δημοκρατίας, ενότητας και συνεργασίας, που χτίζει ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς.

Βιώνουμε το όραμα του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή που έδωσε στην Πατρίδα μας τη θέση που δικαιούται στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.

Συνεχίζουμε ταυτόχρονα τον αγώνα για μια Ευρώπη πιο πολιτική και πιο κοινωνική, με κοινά και από κοινού προστατευόμενα σύνορα.

Και μια Ελλάδα που γίνεται διαρκώς πιο ισχυρή οικονομικά, γεωπολιτικά, αμυντικά. Μια Ελλάδα που στηρίζει κάθε πολίτη.

#EuropeDay

Δείτε επίσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσόγονος για δάνειο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Αν θεωρηθεί ότι είναι ιδιωτική χρηματοδότηση, το κόμμα απειλείται με πρόστιμο

Στη νομική πλευρά…
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα επτά νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας

Το θέμα που…
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αντώνη Σαμαρά για την τροπολογία περί παράνομων μεταναστών

Ο πρώην πρωθυπουργός ζητά την απόσυρσή της – «Η χώρα μας, με αυτήν την τροπολογία, γίνεται, επί της ουσίας, φάρος προσέλκυσης λαθρομεταναστών…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *