Αυτοδιοίκηση

Τσακίρης: Παραδίδουμε στην κυκλοφορία τη νέα γέφυρα Πενταλόφου- Νεοχωρούδας και επιλύουμε το χρόνιο πρόβλημα της ασφαλούς μετακίνησης των κατοίκων

Να επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα της ασφαλούς μετακίνησης των κατοίκων του Πενταλόφου, της Νεοχωρούδας και δεκάδων οδηγών που μετακινούνται στην περιοχή της Καλλιθέας πέτυχε η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Τις επόμενες ημέρες παραδίδεται στην κυκλοφορία των οχημάτων η νέα γέφυρα που κατασκευάστηκε στην είσοδο του Πενταλόφου από την πλευρά της Νεοχωρούδας.

Ενώ το έργο της κατασκευής της νέας γέφυρας είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση, στην πορεία «μπήκε στον πάγο». Με ενέργειες του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, και σε συντονισμό με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Χαράλαμπο Καζαντζίδη, έγινε επανεκκίνηση του έργου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής και το επόμενο διάστημα η νέα γέφυρα παραδίδεται σε χρήση.

«Επί χρόνια οι κάτοικοι του Πενταλόφου, της Νεοχωρούδας και δεκάδες οδηγοί χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους μια γέφυρα που είναι παλιά και στενή. Με τους συνεργάτες μου πετύχαμε να βγάλουμε από το τέλμα το έργο της κατασκευής της νέας γέφυρας και με ικανοποίηση και χαρά την παραδίδουμε στην κυκλοφορία, δίνοντας λύση στο χρόνιο πρόβλημα της ασφαλούς μετακίνησης των οδηγών», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που καθιστά πιο ασφαλείς τις μετακινήσεις στην περιοχή του Πενταλόφου. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου για την υλοποίηση του έργου, μιας και σε συνδυασμό με την ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού της Κοινότητας και τις συντηρήσεις των οδικών δικτύων θα έχουμε στον τόπο μας πιο άνετους και ασφαλείς δρόμους», είπε ο πρόεδρος της Κοινότητας Πενταλόφου, Πάτροκλος Σπυρόπουλος.

Η νέα γέφυρα πρόκειται να παραδοθεί σε χρήση εντός των επόμενων ημερών.

Δείτε επίσης
Αυτοδιοίκηση

Δ. Ασλανίδης: Όραμά μας να κάνουμε τον Δήμο Παύλου Μελά έναν δήμο πρότυπο

Σε πανηγυρικό κλίμα…
Αυτοδιοίκηση

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι η πρώτη εικόνα από τα εκλογικά τμήματα

Λίγο πριν τις…
Αυτοδιοίκηση

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επισκέφθηκε περιοχές του δήμου Θερμαϊκού

Τον Δήμο Θερμαϊκού επισκέφτηκε…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *