ΑυτοδιοίκησηΘεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Ασλανίδης υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά στις εκλογές του 2023 έκανε γνωστή ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Ασλανίδης.

«Ακούγοντας τις ανησυχίες, τα αιτήματα και την επιθυμία πολλών συμπολιτών μου, λαμβάνω μια απόφαση ευθύνης. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά. Στόχος μου είναι να ηγηθώ μιας ανεξάρτητης, υπερκομματικής, δημοκρατικής παράταξης που θα λειτουργεί με διαφάνεια και αξιοκρατία» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Ο Δημήτρης Ασλανίδης τον Μάιο του 2019 εξελέγη τρίτος σε σταυρούς περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, συγκεντρώνοντας 23.080 σταυρούς. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Παύλου Μελά, στο πλευρό του αείμνηστου Διαμαντή Παπαδόπουλου. Ίδρυσε και λειτουργεί τρία φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Σιδηροπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δ. Ασλανίδης έχει «δώσει τα χέρια» με δεκάδες έμπειρα αλλά και νέα αυτοδιοικητικά στελέχη από όλες τις περιοχές του Δήμου. Την προσπάθειά του πλαισιώνουν ήδη εν ενεργεία δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. Εντός των επόμενων μηνών θα παρουσιαστούν το όνομα και η ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης και θα ανακοινωθεί μεγάλο μέρος των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη:

«Συμπληρώνονται δυόμισι χρόνια από την ημέρα που ανέλαβα να υπηρετήσω τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας. Μαζί με τους συνεργάτες και τους εθελοντές της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης εργαστήκαμε αδιάκοπα για να προσφέρουμε στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Οφείλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω θερμά τους 23.080 συμπολίτες μου που με εξέλεξαν και ασφαλώς τον καλό μου φίλο και Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, για την εμπιστοσύνη και την στήριξη του.

Πορεύομαι πάντα με γνώμονα όχι το ιδιοτελές αλλά το κοινό καλό. Ήρθε η ώρα να ανοίξω μια νέα σελίδα. Ακούγοντας τις ανησυχίες, τα αιτήματα και την επιθυμία πολλών συμπολιτών μου, λαμβάνω μια απόφαση ευθύνης. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά.

Συναισθάνομαι την κίνηση αυτή ως χρέος υψηλό. Τιμώ έτσι την οικογένεια μου που με καταγωγή από την αλησμόνητη γη του Πόντου μετοίκησε στη Σταυρούπολη στα 1945. Τιμώ τη μνήμη του πατέρα μου, ενός ανθρώπου που η ζωή του ήταν θυσία και δόσιμο αγάπης ολοκληρωτικό για τους συνανθρώπους του. Για μένα δεν αποτελεί απλά μια απόφαση, αλλά μια ιερή αποστολή: Να υπηρετήσω το κοινωνικό σύνολο. Να σταθώ δίπλα στους μη προνομιούχους. Να γίνω η φωνή όλων εκείνων που θέλουν και δεν μπορούν να ακουστούν. Να ηγηθώ μιας ανεξάρτητης, υπερκομματικής, δημοκρατικής παράταξης που θα λειτουργεί με διαφάνεια και αξιοκρατία.

Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν. Μοναδικός μου αντίπαλος είναι τα προβλήματα του τόπου. Σέβομαι το έργο τόσο της Διοίκησης, όσο και των άλλων δημοτικών παρατάξεων του Δήμου μας.

Έρχομαι για να ενώσω και όχι για να διχάσω. Πολίχνη, Σταυρούπολη και Ευκαρπία να γίνουμε ένα και όλοι μαζί να δώσουμε πνοή στο όνειρο μας για ένα Δήμο πρότυπο.  Στόχος μας είναι να μπολιάσουμε στη Διοίκηση την εμπειρία των παλαιοτέρων με τον δυναμισμό και την επιστημοσύνη των νέων. Να ενεργοποιήσουμε όλες τις δημιουργικές προσωπικότητες  του τόπου μας, που για διάφορους λόγους απέχουν μέχρι τώρα από τα κοινά. Να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα του τόπου μας.

Όραμα μας να γίνουμε η ΑΛΛΑΓΗ που όλοι προσδοκούμε.Ξεκινάμε!»

Δείτε επίσης
Αυτοδιοίκηση

Δ. Ασλανίδης: Όραμά μας να κάνουμε τον Δήμο Παύλου Μελά έναν δήμο πρότυπο

Σε πανηγυρικό κλίμα…
Αυτοδιοίκηση

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι η πρώτη εικόνα από τα εκλογικά τμήματα

Λίγο πριν τις…
Αυτοδιοίκηση

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επισκέφθηκε περιοχές του δήμου Θερμαϊκού

Τον Δήμο Θερμαϊκού επισκέφτηκε…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *