Διεθνή

Αυστρία: Τον δάγκωσε πύθωνας που βγήκε από την τουαλέτα

 Ήταν ένας πύθωνας 1,6 μέτρου.

Σοκ έπαθε ένας άνδρας στην Αυστρία όταν τον δάγκωσε πύθωνας που βγήκε από τη λεκάνη στην τουαλέτα. Εφιάλτης που κανείς δε θα ήθελε να ζήσει, πέρασε ένα Αυστριακός τη στιγμή που κάθησε στη λεκάνη της τουαλέτας. Ξαφνικά αισθάνθηκε ένα δάγκωμα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Ο πύθωνας είχε γλιστρήσει μέσα από τους σωλήνες της αποχέτευσης και βγήκε στην λεκάνη της τουαλέτας του την ώρα που εκείνος καθόταν και τον δάγκωσε. Ο 65χρονος που μένει στην πόλη Γκρατς είδε έναν πύθωνα μήκους 1,6 μέτρου στο εσωτερικό της λεκάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φίδι, που μπορεί να φθάσει σε μήκος τα 9 μέτρα, φαίνεται ότι δραπέτευσε από γειτονικό διαμέρισμα. Και έφτασε στη λεκάνη της τουαλέτας μέσω των σωλήνων της αποχέτευσης.

Το φίδι απομακρύνθηκε από ειδικό συνεργείο για φίδια. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες καθώς είχε ελαφρά τραύματα. Ο 24χρονος γείτονας στον οποίο ανήκε το φίδι, διατηρεί άλλα 11 στο διαμέρισμά του. Παρότι δεν είναι δηλητηριώδη, ο ίδιος μεταφέρθηκε στον ανακριτή για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Δείτε επίσης
Διεθνή

“Η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση” επαναλαμβάνει ο Ερντογάν

«Έχω πει επανειλημμένα…
Διεθνή

Μάζης: Η Δύση αλώνεται από αραβικό χρήμα υπέρ Ισλάμ… η Τουρκία (vid.)

O γνωστός καθηγητής…
Διεθνή

Απάντηση Μαξίμου σε Σούνακ: Ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε

Άμεση ήταν η…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *