ΘεσσαλονίκηLifestyle

Αντόνιο Μπαντέρας: Σε Μαϊάμι μεταμορφώθηκε η Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Δείτε τη σκηνή του «The Enforcer».

Ο Αντόνιο Μπαντέρας συνεχίζει τα γυρίσματα της νέας ταινίας του στη Θεσσαλονίκη η οποία και μεταμορφώθηκε σε Μαϊάμι για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα της σκηνής για την ταινία The Enforcer έγιναν στην Εθνικής Αμύνης.

Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί για να δει το γύρισμα. Ο δημοφιλής ηθοποιός έφτασε στο σημείο με τον κόσμο να τον χειροκροτεί. Σύμφωνα με τη σκηνή ο Αντόνιο Μπαντέρας κατεβαίνει από τα σκαλιά της εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και διασχίζει το δρόμο προκειμένου να φτάσει στο barracunda το οποίο είναι σταθμευμένο απέναντι. Την ώρα που διασχίζει το δρόμο, ένα ταξί παρ’ ολίγον να τον χτυπήσει. Την ίδια ώρα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα κορνάρουν. Ο πρωταγωνιστής συνεχίζει την πορεία του και κάθεται στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου. Η σκηνή είναι γεμάτη από κομπάρσους οι οποίοι παριστάνουν τους περαστικούς.

Για τις ανάγκες της σκηνής σε Μαϊάμι μεταμορφώθηκε η Θεσσαλονίκη καθώς τοποθετήθηκαν φοίνικες στην οδό Εθνικής Αμύνης έτσι ώστε να θυμίζει την πόλη των ΗΠΑ. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν την ερχόμενη Τρίτη στη Νέα Μηχανιώνα.

Δείτε επίσης
Lifestyle

Χρήστος Κούτρας: Δέχτηκα απειλές από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – Μου έγραφε, “θα σε ισοπεδώσω”

Για το επίμαχο…
Lifestyle

Έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Χρονοπούλου

Έφυγε από τη…
Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μη κρατούσα το παιδί μου, έπαθα σοκ

Τα όσα πέρασε…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *