ΑστυνομικάΘεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Στόχος ληστών μια πιτσαρία

Ο ιδιοκτήτης είχε κάνει το μαγαζί του φρούριο.

Στόχος ληστών έγινε τα ξημερώματα της 26ης Ιουνίου μια πιτσαρία στη Θεσσαλονίκη. Ο ληστής λογάριαζε χωρίς τον ιδιοκτήτη όμως ο οποίος είχε μετατρέψει το μαγαζί του σε φρούριο. Με κάμερες και συναγερμό παντού.

Η απόπειρα διάρρηξης της πιτσαρίας στη Θεσσαλονίκη έγινε το βράδυ της 26ης Ιουνίου. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά το Live News, ο δράστης αρχικά στρίβει την κάμερα για να μην καταγράψει τις κινήσεις του. Φοράει γάντια για να μην αφήσει αποτυπώματα και πηδάει μέσα στην αυλή της πιτσαρίας:

«Πήδηξε εδώ πέρα αυτόν τον φράχτη, έβαλε το χέρι του εκεί, κατέβασε την κάμερα προς τα κάτω να μην γράφει, να γράφει το πάτωμα, μπήκε εδώ στην μικρή την αυλίτσα», λέει ο Γιάννης Γεωργιάδης, ιδιοκτήτης της πιτσαρίας.

Όπως κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, με το που ανοίγει την πόρτα ο δράστης ανάβει ταυτόχρονα και το φως με τον συναγερμό, με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθεί και να κάνει πίσω.

«Από το ίδιο σημείο που ήρθε, πήδηξε πίσω και έφυγε κατευθείαν και ευτυχώς δόξα τω Θεώ να λέμε που δεν μας έκανε και ζημιά, γιατί κάθε φορά όλο και κάτι παθαίνουμε».

Η αστυνομία βρέθηκε στα ίχνη του 36χρονου δράστη, ο οποίος συνελήφθη.

Δείτε επίσης
Αστυνομικά

Θεσσαλονίκη: Νεκρός αστυνομικός - Μαχαιρώθηκε σε μπαρ από Νορβηγό

Νέα τραγωδία με…
Αστυνομικά

Καταδίωξη με νεκρό αστυνομικό: Ρομά 18 χρονών ο δράστης που έκλεψε το αυτοκίνητο

Ένας Ρομά μόλις…
Αστυνομικά

Βοιωτία: Βρέθηκαν DNA και αποτυπώματα του 17χρονου στην σκανδάλη του όπλου του αστυνομικού

Ραγδαίες είναι οι…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *