Διεθνή

Μαϊάμι: Νεκρός ο 21χρονος Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος

Ο νεαρός Ελληνοαμερικανός είναι ένα από τα θύματα της τραγωδίας.

Νεκρός ανασύρθηκε τελικά ο 21χρονος Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος μετά την κατάρρευση του κτιρίου στο Μαϊάμι. Δυστυχώς οι φόβοι που υπήρχαν επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από το CNN. O νεαρός Ελληνοαμερικανός βρέθηκε την Τετάρτη και ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας. Πριν από μια εβδομάδα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και παρέσυρε στο θάνατο τουλάχιστον 18 ανθρώπους. Οι διασώστες μαζί με τον νεαρό ανέσυραν επίσης και δυο παιδάκια ηλικίας 4 και 10 ετών. 

Ο 21χρονος σπούδαζε στο πανεπιστήμιο Βάντερμπιλντ και ήθελε να ασχοληθεί με τα οικονομικά. Ο Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος είχε ταξιδέψει στο Μαϊάμι για να επισκεφτεί το νονό του. Ήταν η δεύτερη φορά που ταξίδευε στη Φλόριντα τον τελευταίο μήνα.

Από την πτώση του κτιρίου αγνοούνται πάνω από 180 άνθρωποι ενώ σύμφωνα με τους διασώστες η ελπίδες να βρεθεί κάποιος ζωντανός είναι ελάχιστες. Στο σημείο της τραγωδίας θα πάει σήμερα ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η σύζυγος του Τζιλ. Θα ευχαριστήσει προσωπικά τις ομάδες διάσωσης και θα συναντηθεί με οικογένειες των θυμάτων.

Δείτε επίσης
Διεθνή

“Η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση” επαναλαμβάνει ο Ερντογάν

«Έχω πει επανειλημμένα…
Διεθνή

Μάζης: Η Δύση αλώνεται από αραβικό χρήμα υπέρ Ισλάμ… η Τουρκία (vid.)

O γνωστός καθηγητής…
Διεθνή

Απάντηση Μαξίμου σε Σούνακ: Ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε

Άμεση ήταν η…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *