Lifestyle

Κιμ Καρντάσιαν: Η αποκαλυπτική της εμφάνιση στο Βατικανό (ΦΩΤΟ)

Σάλο προκάλεσε η σέξι εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν στο Βατικανό.

Ξανά στην επικαιρότητα η Κιμ Καρντάσιαν αυτή τη φορά με αντιδράσεις για την αποκαλυπτική της εμφάνιση στο Βατικανό. Η Καρντάσιαν πήγε στο Βατικανό μαζί με το γνωστό μοντέλο Κέιτ Μος και την 18χρονη κόρη της Λίλα Γκρέις.

Το ντύσιμο και η εμφανισή της όμως προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Η 40χρονη σταρ επέλεξε να φορέσει ένα λευκό, δαντελένιο φόρεμα, το οποίο στο μέρος της κοιλιάς και της πλάτης άφηνε γυμνά διάφορα σημεία του σώματός της. Ολοκλήρωσε το λουκ της με μπεζ ψηλοτάκουνα και ένα σακάκι που φόρεσε όταν μπήκε μέσα στο Βατικανό.

Όπως είναι γνωστό ο ενδυματολογικός κώδικας Βατικανού είναι ιδιαίτερα αυστηρός. Απαγορεύεται στους επισκέπτες να φορούν αμάνικα, φούστες πάνω από το γόνατο και ρούχα που αφήνουν μέρη του σώματος γυμνά.

Πολλοί θεώρησαν την ενδυμασία της Κιμ Καρντάσιαν ακατάλληλη αλλά και ασεβή προς το Βατικανό και τον Πάπα. Δεκάδες ήταν τα αρνητικά σχόλια στα social media που την κατηγορούν ανοιχτά ότι παραβίασε τους κανόνες. Κερασάκι στην τούρτα η συμπεριφορά της Κέιτ Μος, η οποία άναψε τσιγάρο μέσα στη λιμουζίνα της!

Δείτε επίσης
Lifestyle

Χρήστος Κούτρας: Δέχτηκα απειλές από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – Μου έγραφε, “θα σε ισοπεδώσω”

Για το επίμαχο…
Lifestyle

Έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Χρονοπούλου

Έφυγε από τη…
Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μη κρατούσα το παιδί μου, έπαθα σοκ

Τα όσα πέρασε…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *