ΑστυνομικάΕλλάδα

Χανιά: Εξελίξεις με την εξαφάνιση της Γαλλίδας

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να βρεθεί η εξαφανισμένη γυναίκα.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στα Χανιά και οι εξελίξεις τρέχουν σχετικά με την εξαφάνιση της 29χρονης Γαλλίδας. Προς το παρόν οι έρευνες είναι άκαρπες. Η κοπέλα αγνοείται από τις 24 Ιουνίου που βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη και είχε επικοινωνήσει με την οικογένεια της.

Χθες το πρωί η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο της και προσωπικά της αντικείμενα σε παράλια των Χανίων, μεταξύ Κριού και Παλαιόχωρας. Για την επιχείρηση σηκώθηκε ελικόπτερο και drone ενώ συμβάλουν και η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αυτοκίνητό της 29χρονης εντοπίστηκαν μια βαλίτσα και μια συσκευή GPS κάτι που προβληματίζει τις Αρχές. Η 29χρονη Γαλλίδα ήρθε στις 21 Ιουνίου στα Χανιά μόνη της για ολιγοήμερες διακοπές.

Η 29χρονη ανέβαζε καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο στα social media ενώ είχε τελευταία επικοινωνία με την οικογένειά της στις 24 Ιουνίου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Μάλιστα, η ίδια είχε κανονίσει να φύγει στις 28 Ιουνίου ωστόσο ποτέ δεν πήγε στο ξενοδοχείο για να πάρει τα πράγματά της.

Οι έρευνες τις τελευταίες ώρες έγιναν ακόμα πιο εντατικές και οι Αρχές “χτενίζουν” όλη την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της 29χρονης.

Δείτε επίσης
Ελλάδα

Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα: Μετά από άσκηση χαμηλού ύψους η πτώση - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

Στο επίκεντρο ενός…
Αστυνομικά

Θεσσαλονίκη: Νεκρός αστυνομικός - Μαχαιρώθηκε σε μπαρ από Νορβηγό

Νέα τραγωδία με…
Αστυνομικά

Καταδίωξη με νεκρό αστυνομικό: Ρομά 18 χρονών ο δράστης που έκλεψε το αυτοκίνητο

Ένας Ρομά μόλις…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *