ΑστυνομικάΕλλάδα

Στους γονείς της Κάρολαϊν πάει η μικρή Λυδία (VIDEO)

Η εισαγγελέας έδωσε την προσωρινή επιμέλεια στην οικογένεια της Κάρολαϊν.

Λίγο μετά τις 12:00 αποφασίστηκε από την εισαγγελέα ότι η μικρή Λυδία θα πάει στους γονείς της Κάρολαϊν. Ταυτόχρονα αφαιρέθηκε προσωρινά, η γονική μέριμνα από τον 33χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η μητέρα της Κάρολαϊν, κ. Σουζάνα, πήρε το πλοίο της γραμμής από το νησί για τον Βόλο. Αυτή την ώρα με τη συνοδεία του δικηγόρου μεταβαίνει στην Αθήνα, για να πάρει το μωρό στην Αλόννησο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων πήρε αυτή την απόφαση, να πάει στους γονείς της Κάρολαϊν η μικρή Λυδία, με γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού. Η Εισαγγελία Βόλου θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Η οικογένεια του 33χρονου πιλότου θα μπορεί να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο εκεί και πάντα υπό την επίβλεψη της οικογένειας της Κάρολαϊν.

Εντός 30 ημερών υπάρχει δυνατότητα και οι δύο πλευρές να προσφύγουν κατά της διάταξης. Την ίδια στιγμή η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο. Αυτό θα αποφασίσει και θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Δείτε τη στιγμή που η μητέρα της Κάρολαϊν φτάνει στο λιμάνι του Βόλου…

Δείτε επίσης
Ελλάδα

Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα: Μετά από άσκηση χαμηλού ύψους η πτώση - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

Στο επίκεντρο ενός…
Αστυνομικά

Θεσσαλονίκη: Νεκρός αστυνομικός - Μαχαιρώθηκε σε μπαρ από Νορβηγό

Νέα τραγωδία με…
Αστυνομικά

Καταδίωξη με νεκρό αστυνομικό: Ρομά 18 χρονών ο δράστης που έκλεψε το αυτοκίνητο

Ένας Ρομά μόλις…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *