ΑστυνομικάΕλλάδα

Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος σύζυγος είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν

Ο 32χρονος σύζυγος ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά!

Η Αστυνομία είχε καταλήξει πως ο 32χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος σύζυγος της Καρολάιν, είναι ο δράστης και δολοφόνος στα Γλυκά Νερά. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν τα στοιχεία εκείνα που θα τους οδηγούσαν με ασφάλεια στο ποιος είναι ο δολοφόνος. Κατάφεραν να τα βάλουν σε μια σειρά, τέτοια που να μην αφήνει πλέον αμφιβολίες για το συμπέρασμά τους.

Από την ανάλυση που έγινε στο βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν αποδείχτηκε πως τα στοιχεία που είχε καταθέσει ο 32χρονος ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τα δεδομένα που καταγράφηκαν από τα κινητά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης.

Τα στοιχεία αναλυτικά:

1: Τα στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του πιλότου «έδειξαν» πως ο ίδιος, αν και ήταν δεμένος από τους ληστές, πραγματοποιούσε κανονικότατα κλήσεις. 

2: Ενώ είχε πει ότι κοιμόταν, η εφαρμογή Fitness έδειξε ότι τις κρίσιμες ώρες βρισκόταν εν κινήσει.

3: Το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συμπίπτει με όσα είχε καταθέσει ο πιλότος.

4: Ο 32χρονος δεν είχε πειστικές απαντήσεις πώς κατάφερε να λύσει τα σχοινιά με τα οποία τον είχαν δέσει οι ληστές και να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία.

5: Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τεχνικής ανάλυσης στο καταγραφικό των καμερών, προκύπτει μια απόκλιση. Ο 32χρονος στην κατάθεσή του έχει δώσει συγκεκριμένη ώρα που οι δράστες έφυγαν από το σπίτι και που αφαιρούν την κάρτα. Οι ώρες αυτές φαίνεται ότι δεν συμφωνούν με τα εργαστηριακά δεδομένα. Όλα δείχνουν πως η κάρτα έχει αφαιρεθεί 4 ή 5 ώρες πριν μπουν οι φερόμενοι ληστές στο σπίτι.

6: Υπάρχει στις 12 το βράδυ μία συνομιλία ανάμεσα στο ζευγάρι, τα οποία δείχνουν ότι ίσως και να υπήρχε κάποιο ζήτημα μεταξύ του πιλότου με τη σύζυγό του. Υπάρχουν επίθετα και χαρακτηρισμοί στα αγγλικά, όπως η λέξη “stupid”στα τελευταία μηνύματα που έστειλε η Κάρολαιν. Η αστυνομία διευρευνά περαιτέρω γιατί διατυπώθηκαν αυτές οι εκφράσεις.

7: Ο πιλότος ισχυρίστηκε για την λιποθυμία του, ότι δηλαδή επί μία τουλάχιστον ώρα ήταν αναίσθητος. Όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν. Εάν το λιποθυμικό επεισόδιο διαρκούσε 45 λεπτά τότε ήταν βέβαιο πως θα οδηγούσε σε εγκεφαλικές βλάβες ή και θάνατο. Πώς είναι δυνατόν να είχε πλήρη διαύγεια ενώ ήταν αναίσθητος τόση ώρα;

Τελευταίες εξελίξεις:

Όλα αυτά οδήγησαν την αστυνομιά στο συμπέρασμα ότι ο 32χρονος σύζυγος είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν ατράνταχτα στοιχεία, και ο Αναγνωστόπουλος τελικά ομολόγησε το έγκλημα. Είναι θέμα ωρών να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον δράστη.

Δείτε επίσης
Ελλάδα

Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα: Μετά από άσκηση χαμηλού ύψους η πτώση - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

Στο επίκεντρο ενός…
Αστυνομικά

Θεσσαλονίκη: Νεκρός αστυνομικός - Μαχαιρώθηκε σε μπαρ από Νορβηγό

Νέα τραγωδία με…
Αστυνομικά

Καταδίωξη με νεκρό αστυνομικό: Ρομά 18 χρονών ο δράστης που έκλεψε το αυτοκίνητο

Ένας Ρομά μόλις…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *