ΑστυνομικάΕλλάδα

Σοκαριστική καταγγελία για βιασμό σε στρατόπεδο

Σοκ προκαλεί η καταγγελία για βιασμό φαντάρου σε στρατόπεδο στην Ελλάδα, με εντολή λοχαγού. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο οποίος υποστηρίζει ότι δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση αφού τον είχαν ναρκώσει.

Ο 32χρονος (σήμερα) άνδρας προέβη σε καταγγελία και κατέθεσε μήνυση για βιασμό στη στρατιωτική δικαιοσύνη. Υποστηρίζει ότι με εντολή αξιωματικού έπεσε θύμα βιασμού σε στρατόπεδο όταν κατατάχτηκε πριν από δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με τον 32χρονο ο αξιωματικός ήθελε να εκδικηθεί τον στρατιώτη επειδή είχαν λογοφέρει. Αποτέλεσμα ήταν να διατάξει τρεις στρατιώτες να τον κακοποιήσουν σεξουαλικά. Σύμφωνα με πληροφορίες , αφού προηγουμένως τον είχαν ναρκώσει στο ιατρείο της μονάδας.

Ο 32χρονος κατέθεσε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένων προσώπων, που όπως λέει ενεπλάκησαν στον βιασμό του. Επικαλείται επίσης μαρτυρίες από τον υπεύθυνο του ιατρείου και δύο γυναικών επαγγελματιών οπλιτών, όταν ο αξιωματικός παραδέχθηκε την ηθική αυτουργία της πράξης.

Στρατιωτικές πηγές ανέφεραν ότι «η στρατιωτική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν μπορεί να υπάρξει θέση για μια υπόθεση που διερευνάται δικαστικά».

Δείτε επίσης
Ελλάδα

Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα: Μετά από άσκηση χαμηλού ύψους η πτώση - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

Στο επίκεντρο ενός…
Αστυνομικά

Θεσσαλονίκη: Νεκρός αστυνομικός - Μαχαιρώθηκε σε μπαρ από Νορβηγό

Νέα τραγωδία με…
Αστυνομικά

Καταδίωξη με νεκρό αστυνομικό: Ρομά 18 χρονών ο δράστης που έκλεψε το αυτοκίνητο

Ένας Ρομά μόλις…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *