ΑστυνομικάΕλλάδαΚοινωνία

Πακιστανός κρατούσε αιχμάλωτες δύο ανήλικες Ελληνίδες και τις βίαζε

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν δύο ανήλικα  κορίτσια στα χέρια Πακιστανού.

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Ελλάδα η είδηση ότι Πακιστανός έδινε ναρκωτικά και βίαζε δύο ανήλικα κορίτσια 17 και 16 ετών.
Όλα συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας όπου Πακιστανός κρατούσε με την απειλή ότι θα σκοτώσει δύο ανήλικα κορίτσια στα οποία έδινε ναρκωτικά και τις βίαζε.
Τα κορίτσια όπως προκύπτει από ρεπορτάζ που πραγματοποίησε το  protothema.gr είναι Ελληνίδες και κατάφεραν να απελευθερωθούν από το σπίτι του Πακιστανού.
Τα ανήλικα κορίτσια κατάφεραν να ξεφύγουν και να βγουν στον δρόμο τρέχοντας.
Ο αλλοδαπός ο οποίος είναι ντίλερ ναρκωτικών έτρεξε ημίγυμνος πίσω τους για να τις πιάσει.
Αλλά δεν τα κατάφερε καθώς εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.
Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ αμέσως τον ακινητοποίησαν και έπειτα τον συνέλαβαν.
Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι όπου κρατήθηκαν τα ανήλικα κορίτσια:
 
Δείτε τι είπε ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ:
«Την 13-14/12/20 εκτελώ υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας κατά το ωράριο 22: 00-06: 00. Την 00: 15 της 14. 12, διερχόμενοι από τη συμβολή των οδών Κεραμεικού και Ζήνωνος, εντοπίσαμε δύο ανήλικες κοπέλες να τρέχουν και πίσω τους αλλοδαπό άνδρα να φωνάζει και να τις ακολουθεί»
 «Οι δυο κοπέλες κατήγγειλαν ότι ο άνδρας τις κρατούσε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Κεραμεικού και με απειλές και βία εξανάγκαζε σε συνουσία την δεύτερη κοπέλα ενώ χτυπούσε την πρώτη και απειλούσε ότι αν φύγουν θα τις σκοτώσει. Μας ενημέρωσαν ότι μέσα στο διαμέρισμα υπάρχει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών την οποία διαθέτει προς πώληση στο κέντρο της Αθήνας».