ΕλλάδαΚοινωνία

Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο για τα… μάτια μιας γυναίκας

Για τα… μάτια μιας γυναίκας αποδείχθηκε πως έφτασαν στο σημείο να καυγαδίσουν οι 2 άνδρες κ ο ένας εκ των 2 να τραυματίσει τον άλλον, στην Παλαιοχώρα Χανίων, Κρήτη.

Ένας άντρας αλβανικής καταγωγής που εργάζεται σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος με ένα νεαρό Έλληνα που παραθέριζε στην παραλία μαζί με την παρέα του,ήταν οι 2 άντρες που όταν ξέσπασε ο καβγάς, ο πρώτος έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε τον νεαρό Έλληνα.

Ο νεαρός Έλληνας σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Κανδάνου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου από το οποίο πήρε εξιτήριο την επομένη.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ωστόσο ο νεαρός Αλβανός δεν εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης και οπλοχρησία σε βαθμό πλημμελήματος, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

 

Κέρκυρα: Τραγικό τέλος για την Βρετανίδα

Δείτε επίσης
Ελλάδα

Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα: Μετά από άσκηση χαμηλού ύψους η πτώση - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

Στο επίκεντρο ενός…
Κοινωνία

Νεκρός 29χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ σε καταδίωξη από τη Νίκαια μέχρι τον Ασπρόπυργο

Το δυστύχημα προκλήθηκε…
Κοινωνία

17χρονη “έσβησε” ξαφνικά βυθίζοντας στο πένθος την Καβάλα

Μια 17χρονη μαθήτρια…

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *