ΕλλάδαΚοινωνία

Κέρκυρα: Τραγικό τέλος για την Βρετανίδα

Τραγικό τέλος για την 60χρονη Βρετανίδα,  που χτυπήθηκε από ταχύπλοο σκάφος, στις 10 το πρωί στην παραλία Αυλάκι, στην Κέρκυρα.

Ένα τέλος που δεν άργησε να έρθει για την 60χρονη Βρετανίδα, αφού σύμφωνα με καταθέσεις,  οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος προσπαθώντας να ενώσουν το παζλ των σοκαριστικών γεγονότων, φαίνεται πως από τη στιγμή που το ταχύπλοο πέρασε πάνω από την Κλερ Γκάλτμαν, εξαφανίστηκε ανεβάζοντας ταχύτητα, παρατώντας την τραυματισμένη γυναίκα στη θάλασσα με ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με το corfupress.com τρία άτομα νεαρής ηλικίας με αγγλική υπηκοότητα, οι οικογένειες των οποίων διατηρούν βίλες στη βορειανατολική Κέρκυρα, ανακρίνονται για το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στον θάνατο της άτυχης Κλερ. Η πιθανότητα εμπλοκής τους προέκυψε από σειρά μαρτυρικών καταθέσεων κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού συμβάντος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και τα τρία νεαρά άτομα κρατούνται στο Λιμεναρχείο, ενώ ταχύπλοο που φέρεται πως ανήκει στην οικογένεια του ενός (που θεωρείται ο χειριστής του) βρέθηκε παρατημένο το απόγευμα στην παραλία του Αγίου Στεφάνου και μεταφέρθηκε στη Μαρίνα Γουβιών για φύλαξη στο χώρο του λιμενικού φυλακίου, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται.

Ο νεαρός χειριστής φέρεται πως διαμένει σε βίλα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου (κοντά στη βίλα Ρότσαϊλντ) ενώ τα άλλα δύο άτομα σε βίλες στην ευρύτερη περιοχή.

Νεκροψία

Το μεσημέρι, ο δικηγόρος της οικογένειάς, προχώρησε στην αναγνώριση του πτώματος της 60χρονης. Ο σύζυγος και ένα εκ των παιδιών της, που βρίσκονται στην Κέρκυρα, είναι σε κατάσταση σοκ όπως αναφέρουν πηγές από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, μην μπορώντας να πιστέψουν πως χάθηκε τόσο άδικα ο άνθρωπός τους.

Πληροφορίες από το Νοσοκομείο αναφέρουν πως πιθανότερη αιτία θανάτου είναι η ακατάσχετη αιμορραγία, καθώς η προπέλα του ταχύπλοου φέρεται να έκοψε την κεντρική αρτηρία στο ένα της άκρο ενώ η γυναίκα είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα στα άκρα και το σώμα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της πάντως, θα διευκρινιστούν μετά από τη διενέργεια της νεκροψίας.

 

Νεκρός τελικά ο αγνοούμενος κολυμβητής στους Αγίους Θεοδώρους

Δείτε επίσης
Ελλάδα

Συντριβή αεροσκάφους στην Καλαμάτα: Μετά από άσκηση χαμηλού ύψους η πτώση - Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

Στο επίκεντρο ενός…
Κοινωνία

Νεκρός 29χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ σε καταδίωξη από τη Νίκαια μέχρι τον Ασπρόπυργο

Το δυστύχημα προκλήθηκε…
Κοινωνία

17χρονη “έσβησε” ξαφνικά βυθίζοντας στο πένθος την Καβάλα

Μια 17χρονη μαθήτρια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *