ΑστυνομικάΔιεθνήΚοινωνία

George Floyd:Αστυνομικοί τον πατάνε στον λαιμό μέχρι θανάτου(Βίντεο)

Θάνατος στις ΗΠΑ

Ο θάνατος του George Floyd έρχεται για να γράψει άλλη μια μελανή σελίδα στην Αμερική.Καθώς ο ρατσισμός μεταξύ ανθρώπων συνεχίζει να υπάρχει.Ο Αφροαμερικάνος Τζορτζ Φλόιντ άφησε την τελευταία του πνοή κατά την ώρα της σύλληψη του από αστυνομικούς.

Δεν φαίνεται να προβάλει καμία αντίσταση

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από αυτόπτη μάρτυρα στην Μινεάπολη των ΗΠΑ φαίνεται ο Αφροαμερικάνος George Floyd να “δολοφονείται” στην μέση του δρόμο από αστυνομικούς.Οι αστυνομικοί όπως έγραψαν και στην αναφορά τους δηλώνουν ότι ο 46χρονος Τζορτζ Φλόιντ αντιστάθηκε κατά την σύλληψη του.Κάτι το οποίο δεν ισχύει καθώς από ότι φαίνεται ο άνδρας δεν φέρει καμία αντίσταση στην σύλληψη του.

Δείτε όλες τις ειδήσεις σήμερα,ειδήσεις τώρα,ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά πως ο αστυνομικός βάζει το γόνατο πάνω στον σβέρκο του 46χρονου Αφροαμερικάνου George Floyd. Όχι μόνογια μία στιγμή αλλά για πολλά λεπτά όπως ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας.Ο Τζορτζ Φλόιντ παρακαλάει στην ουσία για την ζωή του.Λέει στον αστυνομικό ο οποίος τον έχει ρίξει κάτω για να τον συλλάβει να πάρει το πόδι του από τον σβέρκο του καθώς δεν μπορεί να αναπνεύσει.

Ο 46χρονος Αφροαμερικάνος συλλαμβάνεται ενώ είναι ουσιαστικά χωρίς τις αισθήσεις του.Οδηγείται στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί πιστοποιούν τον θάνατο του.

https://www.youtube.com/watch?v=SPmW8V1LFME

Η στιγμή που ο αστυνομικός πατάει τον Τζορζτ Φλόιντ στον λαιμό μέχρι θανάτου

O θάνατος του George Floyd ήταν αιτία να επικρατήσουν πολλά επεισόδια στο σημείο.Με το εξοργισμένο το πλήθος να συγκρούεται με αστυνομικούς και να εκσφενδονίζει αντικείμενα σε αστυνομικά οχήματα κτλπ.