ΕλλάδαΚοινωνίαΠαιδεία

Μαθητής τραμπουκίζει καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ για να σβήσει μια απουσία!

Πρωτοφανείς εικόνες άπυρου κάλους εξελίχθηκαν σε σχολείο συγκεκριμένα σε ΕΠΑΛ στην Θεσσαλονίκη. Μαθητής τραμπουκίζει και βρίζει άσχημα με χυδαίες εκφράσεις την καθηγήτρια του.Λέγοντας της να του σβήσει μία απουσία.Μάλιστα φτάνει σε σημείο να της πει μέχρι και ότι θα την χτυπήσει!Αν είναι δυνατόν που έχουμε φτάσει ως κοινωνία σε τέτοιο σημείο.Στο οποίο οι καθηγητές θα φοβούνται. Φανταστείτε να περάσουν μια απουσία σε έναν μαθητή μπορεί να κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα. Καθώς η κατάσταση στα σχολεία όλο ένα και χειροτερεύει και οι υπεύθυνοι κάθονται άπραγοι. Δείτε το παρακάτω βίντεο “Μαθητής τραμπουκίζει καθηγήτρια”στο thedaily.gr . Όπως ήταν και αναμενόμενο ο μαθητής αποβλήθηκε.Με λίγα λόγια εμείς μπορούμε να πούμε πως η κοινωνία μας έχει χάσει κάθε αξία της. Καθώς δεν υπάρχει πλέον κανένας ηθικός φραγμός. Θέση πήρε η υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμαίως η οποία διέταξε εξονυχιστική έρευνα του περιστατικού. Συγκεκριμένα δήλωσε σε ανάρτηση η οποία έκανε σε κοινωνικά δίκτυα:

 

«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή. Προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας, διερευνάται ήδη αρμοδίως, ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα, εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητα του. Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει».

Μαθητής τραμπουκίζει καθηγήτρια – Στο παρακάτω βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο κοινωνικό δίκτυο του Youtube απεικονίζεται ο μαθητής του ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης. Όπου τραμπουκίζει και βρίζει την καθηγήτρια του με χυδαίους και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς.Μαθητής βρίζει καθηγήτρια

https://youtu.be/-Nh4UcBha24